عرض خيارات التصفية

مفارم لحم وقطّاعات طعام

מטחנות בשר וקוצץ מזון
اختر طريقة العرض شبكة قائمة

5 منتجات

لكل صفحة
تحديد الاتجاه التنازلي
  1. فرامه מזון سريع جولد لاين موديل ATL615 Gold Line
    Rating:
    100%
      • קוצץ חשמלי עצמתי במיוחד 400W.
      • כולל קערה ענקית בנפח 1.5 ליטר.
      • סכין כפולה עם 4 להבי נירוסטה.
      • עשוי מפלסטיק ללא חשש מרעלנים – BPA FREE.
    Special Price ₪‏١٠٧ ₪‏١٣٥ وفرت 28 ₪ (20%)
  2. מעבד מזון גולד ליין שחור דגם GOLDLINE SPEDY PROCESSOR ALT-662 - אחריות יבואן רשמי
    Rating:
    100%
      • הספק: 500W
      • נפח מיכל: 1.2 ליטר 8 כוסות
      • מגוון רחב של מוצרי מזון, קרח וכו'
      • 2 מהירויות הפעלה ומצב PULSE
      • 4 רגליות NON SLIP הנצמדות למשטח ומונעות החלקה
    Special Price ₪‏١٨٩ ₪‏٢٢٢ وفرت 33 ₪ (14%)
  3. קוצץ מזון מהיר כסוף Gold line ATL-640 - שנה אחריות ע"י היבואן הרשמי
    Rating:
    90%
      • עיצוב מרהיב ופרקטי.
      • מנוע עוצמתי המספק תוצאות מהירות.
      • מתפרק, קל ונוח לשימוש, הפעלה וניקוי.
      • מתאים למגוון רחב של מוצרי מזון שונים.
    Special Price ₪‏٩٨ ₪‏١١٥ وفرت 17 ₪ (14%)
  4. מטחנת בשר ודגים גולד ליין ירוק GOLDLINE G-31
    Rating:
    96%
      • דוחסן מזון.
      • הספק: 300W.
      • מטחנה חשמלית.
      • המטחנה כוללת אפשרות REVESE.
      • 3 דיסקיות מתחלפות לטחינה דקה, בינונית, גסה.

    Special Price ₪‏٢٠٩ ₪‏٢٤٦ وفرت 37 ₪ (15%)
  5. مفرمة لحم ודגים מקצועית موديل G-55 Gold Line
      • מטחנה בשר מקצועית בעלת מנוע חזק במיוחד המספק קצב עבודה מהיר.
      • בעלת מערכת סכינים מנירוסטה עמידה.
      • מבנה מאסיבי ויציב המאפשר עבודה נוחה, מהירה ובטוחה ביותר.
      • כוללת מנגנון רוורס לחילוץ לאחור.
    Special Price ₪‏٤٥٩ ₪‏٥٤٠ وفرت 81 ₪ (15%)

ריכזנו עבורכם את מטחנות הבשר המובילות בקטגוריה, על פי מספר פרמטרים שהמומחים שלנו בדקו.
מטחנות בשר הן כלים ביתיים או מקצועיים שמשמשים לטחון בשר בצורה יעילה.
הנה מספר נקודות שיסבירו על התכונות והשימוש במטחנות בשר:

 

1. בנייה וחומרים: מטחנות בשר כוללות חלקים כמו מסת, להבות וקולטים, ועשויות בדרך כלל מחומרים יציבים כמו נירוסטה או פלדת פחמן.

2. סוגי בשר: הן מתאימות לטחון סוגים שונים של בשר, כולל בקר, עוף, טחנת סלמון, ואף יכולות לעבוד עם בשר פלאנקו או בשר טחון מסוגים שונים.

3. קיפול קטיפה: מטחנות בשר מסוגלות ליצור בשר טחון עם קציצה קטנה וחלקה, תוך שמתקיימת עבודת הטחינה בצורה מהירה ומדויקת.

4. ביצוע חיתוך מדויק: ישנן מטחנות בשר מקצועיות המסוגלות לספק גם ביצועי חיתוך דקים למטרות ייצור כמו בשר פסטרמה.

5. שליטה בחומר גלם: באמצעות מטחנת בשר, ניתן לשלוט במידת הטחינה, הכמות והאיכות של הבשר, מה שמאפשר שליטה יותר גדולה בתהליך הבישול.

6. שומרות על טריות.

 

בהצלחה מצוות המומחים של מחסני חשמל.

العودة إلى الأعلى